Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Michael Amott már a következő Arch Enemy-albumot tervezi

Interjút adott a zenész

2018. október 23. - Jurancsik Eszter

2017 szeptemberében jelentette meg a svéd csapat Will To Power címre keresztelt lemezét, amely hatalmas sikernek örvend a világ minden táján. Ez a második korong, amely a kanadai Alissa White-Gluzzal került rögzítésre.

kfvxhvjawrwnjc3zvy79tf-970-80.jpg

Nemrégiben a Rock Mania TV-nek adott interjút a banda gitárosa, Michael Amott, aki elárulta: már vannak ötletei a következő albumra.

"Az ünnepek alatt szünetet tartunk, a jövő évben pedig újra turnéra indulunk. A 2019-es év a turnék éve lesz, újra végigjárjuk Európát és Amerikát, itt is, ott is írok egy kicsit, már van néhány ötletem a következő lemezre."

- kezdte a zenész. 

"Nagyon élvezem a zeneszerzést. A semmiből jönnek ötletek, inspirációk, majd variálsz a dallamokkal, riffekkel és dalszövegekkel. És persze, amikor a koncerteken eljátsszuk a dalokat, a rajongók reakciói hihetetlen energiát adnak. Nem tudok olyan dolgot mondani, amit ne szeretnék. Na jó, talán a zene üzleti része kicsit unalmas tud lenni. Természetesen ez is fontos, de nem ez a kedvencem."

A teljes interjú itt tekinthető meg:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3214318769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása