Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Hallgasd meg Liv Kristine új dalát!

Elérhető a Skylight

2019. december 13. - Jurancsik Eszter

Néhány napja adott interjút a norvég Liv Kristine az Empire Zone magazinnak, amelyben felfedte: hamarosan új dallal jelentkezik. 

Liv javában dolgozik új, sorban hatodik szólóalbumán, mindeközben teljes értékű tagja lett húga, Carmen Elise Midnattsol nevű együttesének is.

liv_kristine.jpg

2016-ban botrányos körülmények között repítették ki az általa alapított Leaves' Eyesból, miután férjével, a másik alapító Alexander Krullal 13 éve tartó házassága tönkrement. Helyére az Angel Nationből ismert finn Elina Siirala került. Livnek még egy súlyos veszteséggel szembe kellett néznie: vőlegénye, Mario tavaly szívroham és stroke következtében elhunyt. 

Idén tavasszal azonban újra rátalált a szerelem a pacsirtára, aki azt is felfedte: jövőre oltár elé állnak kedvesével, a dán származású Mikkel-lel.

Mesélt új daláról is, amely a mai napon vált meghallgathatóvá Liv Facebookján - íme a Skylight!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2115351070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása