Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Tarja: 12 éves a My Winter Storm

Nosztalgiázzunk Tarjával!

2019. november 19. - Jurancsik Eszter

2007. november 19-ével került a boltok polcaira Tarja Turunen első szólóalbuma, a My Winter Storm. A lemez a Universal kiadó gondozásában jelent meg, elsőként pedig az I Walk Alone című nótához készített videót a finn tehetség. 

61iq4xwtsol_sy355.jpg

Tarja többször is elmondta: ő nem crossover művész, annak ellenére, hogy mind a klasszikus zenében, mind a metálban komoly sikereket ért el. Bevallása szerint a klasszikus zene az ő igazi otthona, és metál ide vagy oda, soha nem fog elszakadni ettől a területtől. Pontosan e műfajra épült debütáló lemeze is.

A My Winter Storm több tétele az énekesnő Nightwish-sal való szakítását dolgozta fel, igen sokatmondóak a dalcímek és a szövegek, elég például a fent említett I Walk Alone-ra, a Boy And The Ghost-ra vagy a Die Alive-ra gondolnunk - utóbbi számhoz szintén kisfilm készült. 

tarja_my_winter_storm_live_by_anvanya1981.jpg

Az igen kemény kritikák ellenére Tarja sikeres szólókarriert épített fel, hiszen mint köztudott, sokan lehúzták az anyagot, mondván, hogy "ez nem Nightwish", de hősnőnket ez nem érdekelte. E korongot követően ugyanis sorra adta ki a jobbnál jobb lemezeket - legutóbb idén augusztusban az In The Raw címre keresztelt kiadványt.

12 éves lett tehát az énekesnő első szólóalbuma, pörgesd Te is velünk a My Winter Storm-ot!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3115313378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása