Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Cristina Scabbia: "Az emberek elfelejtették, milyen a való élet..."

Újabb érdekes gondolatok a Lacuna Coiltól

2019. november 13. - Jurancsik Eszter

Világszerte hatalmas sikernek örvend a milánói Lacuna Coil legújabb albuma, az október 11-én megjelent Black Anima, a csapat pedig javában turnéztatja a lemezt. 

lc_3.jpg

Az énekesnő Cristina Scabbia többször nyilatkozott szókimondóan a korong üzenetével kapcsolatosan - elárulta például, hogy ha valaki vonzódik a sötét dolgokhoz, még nem negatív, rossz ember, illetve a netes trollok és az álszent, bigott vallásosság kapcsán is kifejtette oszlopos véleményét.

Nemrégiben az Empty Spiral nevű weblapnak adott interjút Cristina és Andrea Ferro, a banda férfi énekese, amelyben ismét mélyreszántó gondolatokat osztottak meg. Kiderült például, hogy a Black Anima afféle összegzése az elmúlt évek tapasztalatainak.

"Nem vagyunk tökéletesek. Lehetünk sikeresek, vallhatunk kudarcokat, nemcsak a tökéletesség létezik, a másik oldalt is meg kell mutatnunk. Az lenne a jó, ha a dolgok mindenki számára működőképesek lennének. Azt hiszem, teljesen elfelejtettük, milyen is a való élet, mert annyi hamis dolog és ember étezik, hogy az igazság rejtve marad."

band-photo-lacuna-coil-22698-920x584.jpg

- kezdte a frontasszony, majd Andreához vándorolt a szó:

Az elmúlt években nagyon fájdalmas pillanatokon mentünk keresztül, elveszítettünk családtagokat, barátokat. Ezek részei az életünknek, de nem tudunk rájuk felkészülni, hiába hisszük ezt. Teljesen másképp alakulnak egy-egy ilyen veszteség után a dolgok, mint ahogyan azt megterveztük. Máshogy reagálsz ezekre. Ettől függetlenül úgy érezzük, itt vannak velünk azok, akik eltávoztak."

Az interjút megnézheted itt:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5915304672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása