Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Lacuna Coil: "Büszkék vagyunk az aktivitásunkra!"

Andrea Ferro interjút adott

2019. október 01. - Jurancsik Eszter

Az olasz zenemágusok Black Anima címre keresztelt új albumára nem kell már sokat várni, hiszen október 11-ével landol az üzletek polcain.

Két klipes dalt már láthattunk; elsőként a Layers Of Time jött ki, másodikként a Reckless került fel a Youtube-ra. Az új album és a csapat eddigi karrierjének alakulásáról osztott meg nemrégiben érdekes gondolatokat a banda férfi énekese, Andrea Ferro a Globalnews.ca oldalnak.

Elárulta, hogy az új lemez címében szereplő "Anima" szó olaszul lelket jelent - így fekete lélekként értelmezhető az elnevezés. Kiderült az is: a banda elégedett az eddig megjelent két dallal kapcsolatos visszajelzésekkel.

letoltes_3.jpg

"Nagyon boldogok vagyunk a kapott reakciók miatt, a rajongók pozitívan fogadták a két számot. Amikor az első dalt kiválasztottuk, meg akartuk mutatni az új album irányát, amely nehéz és sötét. Ezért lett az első single a Layers Of Time. Tökéletes egységet alkotnak a riffek, az én énekem és Cristina éneke."

- kezdte a zenész.

"A Reckless már ritmusosabb. A Black Anima nem olyan, mint az eddigi lemezeink. Sokféle dal van rajta. Nem tudnám az albumot bekategorizálni. A következő kislemez, amit megjelentetni tervezünk, szintén teljesen más lesz. Dallamosabb és letisztultabb vonalat követ."

lacuna-coil_1.jpg

Az énekes azt is elárulta: az elejétől a végéig minden dalt meg kell hallgatni ahhoz, hogy megértsük a korong üzenetét. 

Szóba került azon tény is, miszerint a zenekar  25 éve aktív. Andrea ennek kapcsán így mesélt:

"Még mindig fiatalok vagyunk, és rengeteg dolgot tudunk csinálni. És csináljuk, amíg csak tudjuk! Büszkék vagyunk az aktivitásunkra! Sok rajongónk a kezdetektől velünk van, és rengeteg új rajongónk is lett."

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2315186694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása