Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Cristina Scabbia és Andrea Ferro az új Lacuna Coil-albumról meséltek

Októberben érkezik a lemez!

2019. augusztus 11. - Jurancsik Eszter

Mint azt már tudni lehet, az olasz Lacuna Coil október 11-én jelenteti meg új nagylemezét, amely a Black Anima címet kapta. Elsőként a Layers Of Time című dalt mutatták meg a rajongóknak Cristina Scabbiáék.

lc_head_01.jpg

Most újabb érdekességeket árult el Cristina és Andrea Ferro a korong kapcsán.

"Ez egy teljesen új lemez, és nem kimondottan a Delirium utódja, bár hasonló lesz a hangzásvilága. De a koncepció teljesen más. A Black Animára úgy gondolunk, mint a saját könyvünkre, amelyben az összes emberi érzést látjuk. Sokszor például a gyűlöletet és irigységet elrejtjük, ám ez később felszínre kerül."

- elmélkedett Cristina, majd Andrea is kifejtette véleményét:

"Ezen az albumon is a súlyos elemek kerülnek előtérbe, csakúgy, mint a Deliriumon. Úgy érezzük, ez nagyon tetszik az embereknek, és a Deliriummal ismét felfedezhettük, mi rejlik bennünk. Szabadabbnak érezzük magunkat!"

Kiderült az is, hogy a lemezborító ötlete Marco Coti-Zelatitól, a basszertől származik, de mint mindenben, ebben is jelen volt a teljes csapatmunka.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9715005242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása