Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új albumot tervez 2020-ra az Evanescence

Amy Lee interjút adott

2019. május 12. - Jurancsik Eszter

2017 őszén jelent meg a Synthesis, az arkansasi zenekar negyedik stúdiólemeze, amelyre hat évet kellett várni a rajongóknak a 2011-es, a csapat nevét viselő kiadvány után.

A Synthesis nem mindennapi sikereket könyvelhetett el, és az idén nálunk is koncertező banda lemezbemutató koncertjét tartalmazó DVD is komoly eladásokat produkált. A formáció elárulta: a Synthesis nem egyszerűen csak a soron következő album, hanem egy nagyon különleges projekt, hiszen a kiadvánnyal turnézó brigádot egy szimfonikus zenekar is elkíséri a fellépésekre.

desktop_1.jpg

 

 

A napokban Amy Lee, a zenekar énekesnője különleges interjút adott az Epicenter fesztiválon az észak-karolinai Rockinghamben, amelyből kiderül: jövőre tervezik új albumuk kiadását.

"Nyitott vagyok. Korábban említettem, hogy akár egy EP kiadása is szóba jöhet, de 2020-ra mindenképpen szeretnénk egy új lemezt kiadni. Szupernek tartom azt a szabadságot, ami a zenészeket illeti, hogy nem kell elköteleződniük."

A teljes interjú megtekinthető az alábbi videóban!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7114821600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása