Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Élőfelvételes klippel jelentkezett a Delain

A Nothing Left tekinthető meg

2019. március 14. - Jurancsik Eszter

A Delain nem unatkozik mostanság, hiszen nemrég jelent meg Hunter's Moon című EP-jük, amely ízelítőt ad a következő nagylemezből, amelyről megtudhattuk: a 2016-os Moonbathers címre keresztelt kiadvány vonalát viszi majd tovább, de annál erőteljesebb, epikusabb lesz. 

2017-ben jelent meg a holland zenekar első DVD-je, A Decade Of Delain: Live At Paradiso címmel, amely hatalmas siker lett a formáció rajongói körében.

delainbanddec2018-638.jpg

Charlotte Wessels és társai 2016 decemberében, az amszterdami Paradiso nevű klubban, hatalmas bulival ünnepelték aktivitásuk 10. évfordulóját, és a koncerten olyan zenészek is felléptek, akikkel megalakulása óta együtt dolgozott a banda. Láthattuk többek közt Liv Kristine-t, Alissa White-Gluzt az Arch Enemyből és Marco Hietalát, a Nightwish énekes-gitárosát, akivel közös turnéra indult a csapat 2017 őszén, Danse Macabre elnevezés alatt. 

Ezen a turnén, az utrechti fellépésen került rögzítésre a Nothing Left című dal élő verziója, amely szerzemény a Delain 2009-es, April Rain című stúdióalbumán hallható. 

Ezzel az élőfelvételes videóval kedveskedik a november 24-én ismét Budapesten fellépő együttes rajongóinak, íme a videó!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr714688314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása