Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új albumán dolgozik a Visions Of Atlantis

Interjút adott Clémentine Delauney

2019. február 25. - Jurancsik Eszter

Az osztrák formáció története egészen az ezredfordulóig nyúlik vissza, 2000-ben alakult meg Bruck an der Mur-ban a szimfonikus metált játszó zenekar, Nicole Bogner énekesnővel, aki akkor alig 16 éves volt - ő 2005-ben operaénekesi karrierje miatt hagyta ott az együttest. A hosszú betegség után, 2012 januárjában, 27 évesen elhunyt lányt több fronthölgy követte a sorban: Melissa Ferlaak, Joanna Nieniewska, Maxi Nil (aki jelenleg a görög Jaded Star tagja).

2013 óta pedig a francia Clémentine Delauney áll a mikrofon mögött, aki tagja szülőhazája egyik legnépszerűbb zenekarának, a Melted Space-nek, de az Amanda Somerville által alapított Exit Eden egyik dívája is.

visions-of-atlantis-band-2018-524x350.jpg

A Visons Of Atlantis legutóbbi nagylemeze The Deep&The Dark címmel, 2018 februárjában jelent meg, a banda pedig több országban is koncertezett a kiadvánnyal - novemberben még Budapesten is láthattuk őket.

Clémentine a 70 000 Tons Of Metal nevű, óceánjárós fesztiválon elárulta: készül az új album, amely a fent említett korong vonalát viszi majd tovább.

14688507703_62a054efcd_b.jpg

"Szimfonikus lemez lesz, de pár dal teljesen új formában mutat meg minket. Michele Guaitoli (a csapat férfi hangja, 2018-ban csatlakozott a zenekarhoz - a szerk.) csodálatos énekes, eltérő stílussal, de nagyon várjuk, hogy elkészüljön az új album. Fejlődnünk kell, így nincs értelme egy "The Deep&The Dark II" lemezt csinálni. Akik viszont szerették ezt a lemezt, biztosan elégedettek lesznek az újjal is."

- mesélte Clémentie, majd hozzátette: 2020-ban lesz 20 éves az együttes, és bár nincsenek még különleges tervek, de nem zárja ki, hogy valami igazán különleges fellépéssel készüljenek.

A csapat első DVD-je egyébként február 22-én jelent meg a Napalm Records gondozásában.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9214654463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása