Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új videóval készül az Ideas!

Néhány napon belül látható lesz a klip

2018. október 14. - Jurancsik Eszter

Az énekesnőcserén átesett Ideas nem tétlenkedik: a formáció új dalokon dolgozik, ám a Király Annával (aki a jelenleg pihenőpályán lévő Sorronia frontlánya is) kiegészült együttes újabb meglepetéssel szolgált a rajongóknak a napokban: elkészült ugyanis vadonatúj kisfilmjük, amely nemcsak Anna Ideas-os debütálása miatt lesz nagyon különleges. 

43433801_2153428684690760_5070212844297912320_o.jpg

A videóban közreműködik Szénási Barbara, aki a Barbara Dance Academy alapítója, egyben Anna tánctanára - mint az köztudott, a fiatal tehetség kiskora óta ír táncol. 

Az ötösfogat igazán különleges, egyedi klipet ígér a metálrajongóknak - a videót Till The End Of Time címmel, október 22-én láthatjuk majd!

 

 

Dalpremier: Amaranthe - Inferno

Új dallal jelentkezett az együttes.

40437373_520930175022264_6955950559602067267_n.jpg

Október 19-én végre a boltok polcaira kerül az új felállású zenekar ötödik nagylemeze, a Helix. A korongról ezidáig két dalt hallhattunk és egyben láthattunk; elsőként a 365 című nótára derült fény, majd nemrégiben megosztották a Countdown nevezetű szerzeményüket is - mind két dal kislemezként is debütálásra került.

Két hónap alatt megírtuk, és szintén két hónap alatt fel is vettük a teljes albumot. Tudom, őrültek vagyunk, de ez az, amit nagyon szeretünk. Szeretjük, amikor az emberek megőrülnek. Csak menj és csináld azt a sz**t - csinálj olyan dolgokat, amiről nem gondolod, hogy képes vagy rá. A kiadónk kérdezte, hogy: « srácok biztosak vagytok abban, hogy két hónap elég lesz, hogy úja albumot írjatok. » És persze mi nem szeretünk nemet mondani, így természetesen igennel válaszoltunk. És megcsináltuk.

- tudhattuk meg az énekesnőtől.

Az Elize Ryd, Nils Molin, valamint Henrik Englund Wilhelmsson vezette alakulat a mai napon újabb kislemezes nótát mutatott be a célközönségnek az Inferno című szám képében, amihez egy dalszöveges kisfilm is készült, és amely alkotás - az elődjeihez hasonlóan - azonnal belopta magát a rajongók kegyeibe.

Halestorm: itt a Do Not Disturb videója!

Kisfilmet forgatott az együttes

Lzzy Hale-ék Vicious című albuma hatalmas sikernek örvend, a nyár folyamán jelent meg a korongról a Do No Disturb című szerzeményhez készített dalszöveges videoklip.

halestormsept2018promo1_638.jpg

Nemrégiben azonban a kamerákat is beizzította a csapat, amelynek eredménye egy rendkívül vagány kisfilm lett, amely a fent említett számhoz készült, és megtekinthető a Youtube-on. Íme!

 

 

Anneke van Giersbergen: belehallgathatsz az énekesnő új albumába

Megérkezett a hivatalos trailer!

Anneke van Giersbergen idén májusban adott különleges, szimfonikus koncertet, amely fellépésen nemcsak szólókarrierjének legismertebb dalai csendültek fel, hanem a The Gatheringes, a The Gentle Storm-os és a VUUR-ös repertoárból is hallhattak számokat a jelenlévők.

aaa_1.jpg

E fellépés termszetesen rögzítésre került, a korong pedig Symphonized címmel jelenik meg november 16-án. Néhány napja a VUUR egyik dalát, a Your Glorious Light Will Shine-Helsinkit mutatta meg a sokoldalú művésznő a nagyérdeműnek, most viszont a koncertanyag összes tételébe belehallgathatnak a kíváncsi rajongók. 

Íme, a trailer!

 

Evanescence: újabb videó a DVD-ről

Hallgasd meg a Lacrymosa élő verzióját!

Amy Lee és zenésztársai DVD-je Synthesis Live címmel, október 12-én szabadul a világra, néhány napja pedig az arkansasi formáció megmutatta a Hi-Lo című felvételt a koncertanyagból. A szerzemény a tavaly megjelentetett Synthesis című albumon szerepel, amely a zenekar negyedik stúdióalbuma, és a tehetséges fiatal hegedűművésszel, Lindsey Stirlinggel karöltve rögzítették Amyék a dalt.

evanescen000.jpg

Most újabb élővelvételes videoklipet láthatunk a Youtube-on, amely a Lacrymosa című számhoz készült - a tétel egyébként a 2006-os, The Open Door címet viselő nagylemezen kapott helyet. Most ezt a dalt hallgathatjuk meg élő verzióban, íme:

 

 

süti beállítások módosítása