Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dalpremier: Amaranthe - Inferno

Új dallal jelentkezett az együttes.

2018. október 12. - Sarok Bettina

40437373_520930175022264_6955950559602067267_n.jpg

Október 19-én végre a boltok polcaira kerül az új felállású zenekar ötödik nagylemeze, a Helix. A korongról ezidáig két dalt hallhattunk és egyben láthattunk; elsőként a 365 című nótára derült fény, majd nemrégiben megosztották a Countdown nevezetű szerzeményüket is - mind két dal kislemezként is debütálásra került.

Két hónap alatt megírtuk, és szintén két hónap alatt fel is vettük a teljes albumot. Tudom, őrültek vagyunk, de ez az, amit nagyon szeretünk. Szeretjük, amikor az emberek megőrülnek. Csak menj és csináld azt a sz**t - csinálj olyan dolgokat, amiről nem gondolod, hogy képes vagy rá. A kiadónk kérdezte, hogy: « srácok biztosak vagytok abban, hogy két hónap elég lesz, hogy úja albumot írjatok. » És persze mi nem szeretünk nemet mondani, így természetesen igennel válaszoltunk. És megcsináltuk.

- tudhattuk meg az énekesnőtől.

Az Elize Ryd, Nils Molin, valamint Henrik Englund Wilhelmsson vezette alakulat a mai napon újabb kislemezes nótát mutatott be a célközönségnek az Inferno című szám képében, amihez egy dalszöveges kisfilm is készült, és amely alkotás - az elődjeihez hasonlóan - azonnal belopta magát a rajongók kegyeibe.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1714297611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása