Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Tavasszal jön a Battle Beast új lemeze!

No More Hollywood Endings címmel lesz elérhető a korong

2018. december 20. - Jurancsik Eszter

Korábban is beszámultunk arról, miszerint Noora Louhimo és zenésztársai új albumukat készítik. A frontasszony azt is elárulta egy korábbi interjúban, hogy a készülő korong epikusabb, erőteljesebb lesz, mint a 2017 februárjában kiadott Bringer Of Pain - amely a finn csapat eddigi legsokszínűbb kiadványa lett és sikeres turnét bonyolított le vele a formáció.

battlebeastbanddec2018_638.jpg

Most a banda felfedte a 2019. március 22-én megjelenő újdonság címét: az együttes ötödik nagylemeze -amely 11 dalt tartalmaz majd- No More Hollywood Endings címet kapta. Természetesen Nooráék a Jan Yrlund (aki olyan csapatokkal is dolgozott együtt e témában, mint a Manowar vagy a Korpiklaani) által tervezett borítót is megmutatták, íme:

battlebeasatnomorehollywoodcd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6814504162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása