Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Arch Enemy - Reason To Believe

Hosszú idő után új klip Alissáéktól

2018. december 07. - Jurancsik Eszter

A svéd-kanadai csapat Will To Power című albuma 2017. szeptember 8-án jelent meg, és azóta is hatalmas népszerűségnek örvend a világ minden táján. Alissa White-Gluz és társai kisebb szünetekkel azóta is folyamatosan úton vannak, hogy minél több rajongó hallhassa élőben a korong dalait, amelyről az első két klip - The World Is Yours, The Eagle Flies Alone - óriási siker lett.

maxresdefault_6.jpg

Most újabb videót tett közzé a zenekar, mégpedig a Reason To Believe-t, amely az első ballada az 1996-ban alakult együttes életében, különlegessége pedig az, hogy Alissa csaknem ötoktávos, mezzoszoprán hangján, tisztán énekel.  Korábban Michael Amott gitáros elmondta: amikor megalkotta a zenét, tudta, hogy ez egy lassabb tétel lesz, így a lemez is sokszínűvé válik. Egy koncertfelvételekből álló klipet készített a formáció a dalhoz, íme:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4814454866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása