Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Floor Jansen: "A következő Nightwish-album nagyon izgalmas lesz!"

Előreláthatólag 2020-ban érkezik a csapat új korongja

2018. november 16. - Jurancsik Eszter

Többször hírt adtunk arról, hogy a finn/holland együttes új albuma már készülőben van és a tervek szerint 2020-ban tarthatják kezükben a rajongók a kiadványt.

Floor Jansent, a csapat frontasszonyát a német Rock Antenne faggatta ki nemrég az új Nightwish-lemez kapcsán.

"Az új lemez az Endless Forms Most Beautiful folytatása lesz. Tuomas már majdnem befejezte a dalokat, nagyon kreatív folyamat volt a dolog, izgalmas lesz látni, mit >>főzött össze!<<"

- kezdte az énekesnő.

15135986_875851005780472_426205026087066510_n.jpg

Az Endless Forms Most Beautiful címre keresztelt korong sokadik csúcspontja volt a Nightwish karrierjének, Tuomas is többször kifejtette: a lemez turnéja után kisebb alkotóművészi válságot élt át, nem tudta, lehet-e még ennek az albumnak a sikereit überelni.

Floor azt is elárulta, miért érti meg Tuomas titkolózását az új dalokkal kapcsolatban:

"Olyan ez, mint egy tortát sütni. Az előkészületek és a munka nagy része csak az alkotóra tartoznak, a többiek pedig láthatják a végeredményt. Mindennek megvan a maga ideje, és most járunk körülbelül a folyamat felénél. Lépésről lépésre haladunk."

Egy korábbi interjúban a banda elárulta azt is, hogy az új szerzemények 90%-ban már elkészültek, és 10 vagy 11 nóta lesz hallható az új lemezen. A felvételeket 2019 nyarára tervezi a zenekar, így az album 2020 tavaszán boltokba is kerülhet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9714375269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása