Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Hivatalos: Újabb DVD-vel készül a Nightwish

Már kiderült, hogy hol fognak forgatni.

2018. szeptember 18. - Sarok Bettina

Köztudott, hogy márciusban debütált a formáció Decades címre keresztelt válogatáslemeze, ami a csapat legnépszerűbb dalait sorakoztatja fel. A kiadványhoz természetesen turné is társult, melynek keretein belül rég nem hallott nóták is elhangzanak, melyek többsége utoljára.

A dalok többségét, amelyeket ezen a turnén adunk elő soha többé nem fogjuk élőben játszani, ezért úgy gondolom, hogy ez egy kiváló ötlet arra, hogy halhatatlanná tegyük őket.

- mesélte korábban Tuomas Holopainen, az újdonsült DVD ötletének kapcsán.

Köztudott, hogy az új felállású zenekar 2020-ban készül kiadni vadonatúj nagylemezét, melynek dalai vélhetően jelenleg is lázasan készülődnek, ám a Nightwish-frontember elmondta, hogy egyelőre egyik banda tagnak sem kívánja megmutatni a már kész számokat.

Nos, még mindig lázasan folyik a dalszerzés, körülbelül 70-80%-a van meg az írott anyagoknak, de ezekről még senki sem hallott egy részletet sem, fogalmuk sincs arról, hogy mi a dalok címe, vagy, hogy milyen témát is dolgoznak fel, még nagyon korai szakaszban vannak, de nagyon jól haladok, és izgatott vagyok az eddigi eredményekkel kapcsolatban, az a terv, hogy 2019 júniusában megyünk a próbaterembe és elkezdünk dolgozni az albummal, felvesszük, és ha minden jól alakul 2020 tavaszán kiadjuk, amit egy hatalmas turné fog követni.

- magyarázta.

A finnek egyébként a Delain társaságában hamarosan újfent útra kelnek, s ezáltal kiderült, hogy a São Paulóban (szeptember 28), illetve Buenos Airesben (szeptember 30) adott fellépésük rögzítésre kerül, ám azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy az újdonságot mikor is kívánják piacra dobni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3114247399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása