Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dalpremier: Northward - Get What You Give

Megérkezett a duó második kislemeze.

2018. szeptember 14. - Sarok Bettina

background.jpg

Floor Jansen és Jørn Viggo Lofstad közös projektje a jövő hónapban válik majd elérhetővé, miután tíz évig hozzá sem nyúltak a kész nótákhoz. A duó Northward néven, október 19-én dobja piacra saját magukról elnevezett rocklemezét, melynek első beharangozója a múlt hónapban debütált While Love Died című szám volt.

Maga a nóta egyébként egy kisfilm keretein belül került publikálásra, ami hétről hétre egyre nagyobb népszerűsgére - és persze nézettségre - tesz szert a Nuclear Blast lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornáján, ráaádsul Floorék is folyamatosan kapták a jobbnál-jobb értékeléseket.

A mai napon egyébként újabb várakozásnak vetettek véget, ugynais piacra dobták második kislemezüket, a Get What You Give elnevezésű szám képében. A dal egy dalszöveges video keretein belülo került fel a lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornájára, alődjéhez hasonlóan pedig hamar nagy sikerre tett szert.

Íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr514240191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása