Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Előzetes érkezett a Northward lemezéhez

A duó elmeséli, hogyan jött a közös projekt ötlete.

2018. szeptember 04. - Sarok Bettina

5b719d6d41c616e7066f0b29_coversmall-p-800_1.jpeg

Köztudott, hogy Floor Jansen és Jørn Viggo Lofstad közös projektje idén válik kézzel foghatóvá, miután tíz évig jegelték ötleteiket. A duó Northward néven, október 19-én dobja piacra saját magukról elnevezett rocklemezét, melynek első beharangozója a nemrégiben debütált While Love Died című szám volt. A nóta egyébként egy kisfilm keretein belül került publikálásra, ami hétről hétre egyre nagyobb népszerűsgére - és persze nézettségre - tesz szert a Nuclear Blast lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornáján csücsülve.

Érdekesség, hogy nem Floor az egyetlen Jansen, aki énekhangjával kábítja majd a korng hallgatóit, ugyanis szereplni fog egy duett is a Drifting Islands című szém képében, melyben húga, Irene lesz a partnere. Mint említettük, a zenészek tíz év elteltével vágtak neki az album rögzítésének, most pedig egy előzetes keretein belül röviden elmesélik, hogy mikor és miért döntöttek úgy, hogy közösen szeretnének dolgozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1814222191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása