Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Szeptemberben érkezik az új MaYaN-album

Az album borítójára már korábban fény derült.

2018. június 21. - Sarok Bettina

mayanbandjune2018_638.jpg

Szeptember 21-én kerül debütálásra az új felállású MaYaN legújabb stúdiólemeze, a Dhyana. A Mark Jansen vezette formáció néhány hónapja már a lerántotta a leplet az album borítójáról, a dallistára azonban egyelőre még nem derült fény.

A készülő korong különlegessége egyébként abban rejlik, hogy elődeitől eltérően, ezen a lemezen több szimfonikus elem lesz fellelhető, ugyanis az újdonság a prágai filharmonikusok közreműködésével készült el, a produceri feladatokat pedig ismét Joost van den Broek végezte.

 Minden energiánkat, erőfeszítésünket és szenvedélyünket bevetve dolgoztunk, hogy elkészítsünk egy figyelemre méltó albumot. A Dhyanára mindannyian nagyon büszkék vagyunk, és már alig várjuk, hogy végre debütálhasson. Hűséges rajongóink segítségével tudtuk rögzíteni az albumot a prágai filharmonikusokkal. Szükségtelen mondanom, hogy nagyon izgatottak vagyunk!

- idézi Jansen szavait a Blabbermouth.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7914063351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása