Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Delain: "Verhetetlenek vagyunk együtt!"

Interjú a bandával

2018. május 04. - Jurancsik Eszter

A holland Delain szorgalmasan végigturnézta az elmúlt hónapokat 2016-os nagylemezével, a Moonbathers-szel. A korong rendkívül pozitív fogadtatásra lelt, a csapat rajongótábora pedig mára hatalmasra duzzadt, felemelve őket a legnépszerűbb frontcsajos együttesek közé. 

01adela55.jpg

Nemrég megírtuk, hogy Charlotte Wessels énekesnő és zenésztársai új albumuk felvételeibe kezdtek. Ennek kapcsán a frontasszony és Martijn Westerholt billentyűs az Overdrive internetes magazinnak mesélt, amely interjút a Blabbermouth is átvette.

Kiderült, hogy a zenekar ősszel új EP-vel jelentkezik, azonban a kiadvány címét még nem tudni, néhány koncert keretein belül -amelyek Hollandiát és Németországot érintik majd- pedig az újdonságot fogják népszerűsíteni.

Az új nagylemez a tervek szerint 2019-ben kerül boltokba. Martijn így mesélt erről:

"Semmit nem akarunk elkapkodni. Egy jó album elkészítéséhez idő kell. Igyekszünk mindig rövid időn belül újdonságokkal jelentkezni, de ha megnézzük a nagyobb bandákat, ők akár 4-6 évig is turnéznak egy lemezzel. Teret adunk a kreativitásunknak. Tavaly Amerikában, Arizonában írtam néhány dalt, amikor a barátnőmmel ott jártam. Megmutattam őket Charlotte-nak és Guus Eikensnek. Rengeteg ötlettel kezdődik egy dal, amiből végül egyszerűen megszületik a végeredmény."

- mesélte a zenész, majd Charlotte-hoz vándorolt a szó:

"Össze kell dolgoznunk és így verhetetlenek vagyunk! Fontos megemlítenem Timo-t, a gitárosunkat, akinek egyre több szerep jut, ami a riffeket illeti. Csapatmunka van, semmit nem szabad evidensnek venni, együtt kell dolgozni a társaiddal."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4313889142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása