Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Következő albumán dolgozik a Delain

Nem áll le a munkával a csapat

2017. október 29. - Jurancsik Eszter

Október 27-ével került az üzletek polcaira a holland zenekar A Decade of Delain - Live at Paradiso című DVD-je, amely a tavaly decemberi nagyszabású koncertet tartalmazza - a felvételen felbukkannak azon vendégzenészek is, akikkel az elmúlt 10 év során együtt dolgozott a Charlotte Wessels vezette banda, pl. Alissa White-Gluz (Arch Enemy) vagy Liv Kristine (ex-Leaves' Eyes).

delainliveatparadiso_638_1.jpg

Nemrégiben egy röpke interjút adott a formáció, amelyben felfedték a jövőre vonatkozó terveiket is.

"A jövő évben nem igazán leszünk sokat úton, mert a következő albumra szeretnénk koncentrálni."

- kezdte Martijn Westerholt, a csapat alapítója.

delain_01-8873_04bcc69bce3d948dfc13faf576ea07f2.png

"A dalok írására és rögzítésére fordítjuk majd a legtöbb időt 2018-ban. Több turnéra is lehetőségünk lenne, de visszautasítottuk ezeket, mert ténylegesen a lemezfelvételek munkálataira szeretnénk koncentrálni."

Charlotte, az énekesnő hozzátette:

"Rengeteg dolgot fogunk csinálni, de nem nagyon fogtok hallani rólunk."

Martijn azt is elárulta: Merel Bechtold a következő albumon is hallható lesz, szeretnének minél több gitárt az új anyagra, és őszintén reméli, hogy kolleginájának is tetszeni fog az ötlet. Elmondása szerint Merel nagyon kreatív és tehetséges zenész, szeretné, ha még sokáig  banda tagja maradna, ezért igyekszik ösztönözni őt. 

Azt azonban még nem tudni, ki kerül Ruben Israel dobos helyére -aki nemrég jelentette be kilépési szándékát,-a Danse Macabre nevű speciális turné után (amelyen a Nightwish énekes-gitárosa, Marco Hietala is részt vesz és a napokban kezdődött)- de egy biztos: a banda nem áll le, a 2018-as esztendő pedig teljes egészében az új lemez elkészítésének éve lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2013115436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása