Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Októberben érkezik az új Sirenia-album

Még nincs neve az újdonságnak.

2018. május 01. - Sarok Bettina

xbiarc53h3c.jpg

2016-ban jelent meg a formáció legutóbbi albuma, a Dim Days of Dolor, mely kiadványon már az új énekesnő, Emmanuelle Zoldan hangja csendült fel. Morten Veland korábban már elárulta, hogy a turné végezetével stúdióba vonulnak az új tételek rögzítésének érdekében:

Amint hazatérünk az Észak-Amerikai turnéról - ami április 29-én ér véget Brooklynban - stúdióba vonulunk és elkezdjük a felvételeket. Az album megjelenését október 26-ára datáltuk.

- magyarázta a zenész.

Az egyelőre még névtelen újdonság vélhetően ezen a dátumon válik majd elérhetővé a rajongók számára, ám aki esetleg a kíváncsiságtól nem tud addig várni, az már most be tudja szerezni magának, ugyanis márciustól előrendelhetővé vált a kilencedik Sirenia-album.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr213882460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása