Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Könyv íródott Marco Hietaláról

Hamarosan angolul is boltokba kerül!

2018. április 10. - Sarok Bettina

marco-interview-banner.jpg

Tavaly derült ki, miszerint a Nightwish és a Tarot énekes-basszeros tagjáról, Marco Hietaláról könyv íródott. Mindenki kedvenc finn vikingje ezáltal hatalmas megtiszteltetésben részesült, rajongói pedig bepillantást nyerhetnek az énekes életébe, egészen a kezdetektől. Hosszú fejezeteken keresztül taglalják karrierjének fénypontjait, de a hírnévvel járó árnyak is felszínre kerülnek, de egyéb más érdekességekről is olvashatnak az érdeklődők.

Mindezeken túl, az énekes olyan fájdalmas témákat is felelevenített, amelyeket korábban soha nem említett meg a médiában, sőt jómaga sem szívesem emlékszik vissza azokra az ominózus esetekre.

A különleges kötet, - amely Timo Kangasluoma tollából ered - egyébként hosszú ideig csupán finn nyelven volt elérhető, a minap azonban kiderült, hogy még ebben a hónapban angol nyelven is meghódítja majd a világot, de a tervek szerint a közeljövőben több nyelven is népszerűsíteni kívánják.

brs-marco-hietala-stainless-book_800x.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6113824584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása