Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Így énekel japánul Kobra Paige!

Néhány napja jelent meg legújabb kisfilmjük.

2018. április 08. - Sarok Bettina

28433725_189071548364578_2644772089860456448_n.jpg

Április 27-én kerül a boltok polcaira a Kobra And The Lotus vadonatúj lemeze, a Prevail II, melynek beharangozó tételét már korábban is megismerhettük, a Losing My Hunamity című szám képében, mely nótához egy dalszöveges video is készült. A tizenkét dalt felsorakoztató korongról azonban a közelmúltban egy újabb dal került bemutatásra, ezúttal pedig a Let Me Love You címre keresztelt tételre esett a választás, melyről kiderült, hogy a Kobra Paige vezette formáció ugyanezen dalhoz kisfilmet is forgatott.

A kislemezes nótának egyébként egy japán változata is készült, és mindaz kiderült, ehhez a változathoz forogtak a kamerák is. Maga a videoklip két idősíkot jelenít meg: az egyik képkockán a csapatot láthatjuk, a másikon pedig egy animációs jelenetnek lehetünk szemtanúi, ami egy igen különleges történetet mesél el. Íme!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr113819236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása