Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új dal Sharon den Adeltől: Someone Like You

Friss dallal jelentkezett az énekesnő

2018. április 06. - Jurancsik Eszter
A Within Temptation frontasszonya szólóprojektjével, a My Indigoval harmadik dalát jelenteti meg. Az újdonság Someone Like You címmel ma vált meghallgathatóvá, a holland énekesnő első szólóalbuma pedig április 20-án kerül a lemezboltok polcaira.
29790315_2083928858314709_8836157366203318272_n.jpg
 
Ez a projekt teljesen más jellegű zenét játszik, mint a Within Temptation. Sharon korábban elárulta: a banda legutóbbi, Hydra című lemezének turnéja után egy kisebb krízisen esett át, alkotóművészi válságba került, nem volt biztos abban, hogy folytatni akarja-e a zenekar énekesnőjeként.
Ahogyan ő fogalmazott: újra "meg kellett szeretnie" az együttest, amelynek alakulásától, 1996-tól ő az arca és a hangja. Ráadásul édesapja beteg lett, ez pedig tovább súlyosbította Sharon depresszióját. Végül összeszedte magát és elkezdett dalokat írni - a My Indigo tehát egy terápia is volt az énekesnő számára. Emellett kiderült az is, miszerint a Within Temptation új lemeze is készül, hazánkban pedig idén újra fergeteges bulit csap a banda a Tüskecsarnokban.
 
Sharon új dalát meghallgathatod itt!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1113813138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása