Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Újabb előzetes érkezett a Nightwish válogatáslemezéhez

Márciusban érkezik a kiadvány.

2018. február 22. - Sarok Bettina

11029496_901359379906804_3321413189998377413_n.png

Köztudott, hogy március 9-én kerül majd a lemezboltok polcaira a finn együttes legújabb válogatásalbuma, ami a zenekar két évtizedes karrierje előtt tiszteleg. A kiadványon a formáció legnépszerűbb dalai kerültek elhelyezésre, melyek háromnegyede Tarja Turunen énekesnő hangjával csendültek fel.

Korábban már közzétettek egy előzetest a különleges kiadványhoz, melyben Tuomas Holopainen mesélt a zenekar eddig elért sikereiről. A második felvezetőben ismét a Nightwish-főnök tetszeleg a kamerák előtt és ecseteli mindazt, ami az évek során történt, de azt is elmeséli, hogy mitől különleges a Nightwish:

Látom a zene feljődését. Ez egy csodálatos dolog, hiszen nem számít, hogy melyik albumot, vagy zenét veszed elő - azonnal felismered, hogy ez Nightwish. Mindig van valami új és valami ismerős, de az album nem ismétlődik. És ez az amire leginkább büszke vagyok. 

- mondta.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7913690628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása