Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Clémentine Delauney szerint a férfiak elvárják, hogy egy énekesnő szép legyen

Tapasztalatait osztotta meg az énekesnő

2018. február 22. - Jurancsik Eszter

Az osztrák illetőségű Visions of Atlantis vadonatúj albuma a napokban jelent meg, a csapat pedig turnéra indult a kiadvánnyal. Igaz jelenleg betegeskedik a legénység, de a zenekar francia énekesnője, Clémentine Delauney igen érdekes témával kapcsolatban nyilatkozott - a Metal Underground hasábjain olvashatók a gondolatai.

wtdpyyyf7eq.jpg

A csinos énekesnő szerint a rajongók elvárják, hogy az énekesnők nemcsak tehetségesek, de szépek is legyenek. 

"Azt hiszem, a nők bebizonyították, hogy helyük van a metál műfajban. Csodálatos női énekesek vannak, említhetném a Nightwisht vagy az Arch Enemyt például, és ez klassz dolog. De a rajongók még mindig azt várják el, hogy az énekesnő szép is legyen, hiába mutatták meg többen is, hogy nem feltétlenül kell a tipikus gótikus ruha és a díváskodás."

- kezdte Clémentine, majd így folytatta:

"Egyre többen ragadunk mikrofont, dobverőket vagy éppen gitárt, azonban sokszor még mindig színpadkellékekként kezelnek bennünket. Megjegyzéseket tesznek ránk a külsőnk alapján. Az emberekből hiányzik a tisztelet, és nemcsak a férfiakból. A nőkből is."

Az énekesnő tagja még a francia Melted Space-nek és az Exit Edennek is, előbbi nemsokára új albumot dob a boltok polcira, utóbbi együtteséről elárulta: vannak terveik, nagyon jól kijön Amandával, Marinával és Annával, de egyelőre többet nem mondhat a tervekről. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6213689628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása