Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Nightwish: megérkezett a trailer a Decades albumhoz

Márciusban jön a zenekar újdonsága

2018. február 13. - Jurancsik Eszter

Márciusban indul a Nightwish 9 hónapig tartó turnéja az Egyesült Államokban, melynek különlegessége főként az lesz, hogy a bulikon korábban csak ritkán játszott szerzemények is felcsendülnek. A koncertsorozat keretén belül Budapestre is ellátogatnak Floor Jansenék.

nnn.jpg

Az együttes különleges kiadvánnyal kedveskedik rajongóinak március 9-én: Decades címmel egy dupla CD-ből álló csomagot dobnak a piacra, amely egy fajta best of albumnak is nevezhető, hiszen az 1996-ban alakult formáció legsikeresebb dalai kapnak helyet a lemezeken.

Tuomas, a banda alapítója és dalszerzője korábban elárulta: ezt az évet a turné fogja kitölteni, 2019-ben felveszik az új lemez dalait, amelyre hat dalt már megírt, és előreláthatólag 2020-ban fog boltokba kerülni a korong. Emellett a finn zenemágus másik projektjével, az Aurival is foglalkozni szeretne jövőre, amely csapatban felesége, Johanna Kurkela az énekesnő és Troy Donockley, Nightwish-beli zenésztársa különböző hangszereket szólaltat meg. 

A Decadeshez végre megérkezett a hivatalos trailer is, amelyet megtekinthettek a Youtubeon:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9313665922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása