Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Kobra Paige a Lyme-kórral vívott harcáról mesélt

Komoly betegségen esett át az énekesnő

2018. február 08. - Jurancsik Eszter

A kanadai Kobra And The Lotus háza táján nagy az izgalom: nemrég új videóval jelentkezett a Calgaryben alakult banda, majd bejelentették: új albumukon dolgoznak, ami elődje, a Prevail I vonalát követi majd, és ennek megfelelően Prevail II címmel jelenik majd meg.

A csapat karakteres hangú énekesnője, Brittany "Kobra" Paige a napokban azonban más témával kapcsolatban is megosztott egy titkot. Egy cikkünkben megírtuk, hogy a szőke szépség évekkel ezelőtt Lyme-kórban szenvedett. Facebookján osztotta meg tegnap a jó hírt: végleg meggyógyult.

27459487_1383894615049222_6057145214403063324_n.jpg

Így mesélt betegségéről a 29 éves Kobra:

"A kutyámtól kaptam el a Lyme-kórt. Pont a Prevail I albumot vettük fel, amikor kezeléseket kaptam. A lemez egyik témája az akaraterő, amely a nehéz időkben sokat tud segíteni. A stúdióban sokszor a padlón feküdtem a pokoli fájdalmaktól."

- kezdte az énekesnő.

A kullancsok által terjesztett Lyme-kór változatos tüneteket vonultat fel, de a leggyakoribbak az erős izom-és ízületi fájdalmak, szédülés, állandó fáradtság, torokfájás, bőrpanaszok és a fogyás. 

"Néha a legegyszerűbb mozdulatok is kegyetlen fájdalmakkal jártak számomra. Egy klinikára is befeküdtem, ahol antibiotikummal kezeltek. A jövő héten a szívem munkáját betegségem alatt segítő IV portot is eltávolítják, mert nem lesz rá szükségem! Sikeresen újra kezdtem az életemet, habár még mindig nem sokat tudunk a Lyme-ról. Ne aggódjatok srácok, a rock a jövőben is az életem része lesz!"

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8113646104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása