Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Kobra And The Lotus: új lemez májusban

Negyedik albumát dobja piacra a zenekar

2017. február 17. - Jurancsik Eszter

Kobra Paige és zenésztársai Prevail I címmel májusban dobják az üzletek polcaira legújabb, sorban negyedik stúdióalbumukat, amelynek témájáról a frontasszony a Blabbermouth-nak mesélt:

"Születésünkkor, tiszták, alaktalanok és ártatlanok vagyunk. Ezekkel az alapokkal indul mindenki. Sértetlenek és szépek vagyunk kívül és belül. Amikor az albumot hallgatod, ráeszmélsz, hogy ez nemcsak a zenéről szól. A mély igazságokat lehet meghallani a lemez dalaiban, amelyek közül biztos, hogy mindenki ráismer egy történetre a saját életéből. Mindannyian más harcokat vívunk, de az bizonyos, hogy mindannyian ugyanazon anyagból vagyunk és sokkal több összefüggés van közöttünk, mint azt gondoljuk. Csak annyit szeretnénk, hogy rohadtul élvezzétek ezt a lemezt, és felismerjétek: nem vagytok egyedül."

kobraandthelotus2017band_638.jpg

Igen komoly témát feszeget tehát a korong, amelynek tracklistje a következő:

01. Gotham
02. TriggerPulse
03. You Don’t Know
04. Specimen X (Mortal Chamber)
05. Light Me Up
06. Manifest Destiny
07. Victim
08. Check The Phyrg
09. Hell On Earth
10. Prevail

kobrandthelousprevailcd.jpg

Így fest majd a lemez borítója

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3812269874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása