Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Alexander Krull: "Kiváló a kémia a csapat és Elina között!"

Interjút adott a zenész

2018. január 14. - Jurancsik Eszter

2016 áprilisában Liv Kristine-t botrányos körülmények között kidobták a Leaves' Eyesból, távozása hatalmas port kavart. Egymásnak ellentmondó nyilatkozatok jelentek meg mind a zenekar, mind Liv részéről. Annyi azonban biztos volt: Alex és Liv, akik 2003 óta voltak házasok és egy most 15 éves fiuk van, 2015-ben elváltak. A csapat állítása szerint Liv maga akart távozni már az évben a csapatból, a norvég származású szőkeség azonban elárulta: a háta mögött tették ki az együttesből. Alexék közleményében az szerepelt, hogy az énekesnő részt vett utódja, a finn Elina Siirala kiválasztásában, Liv azonban ezt is cáfolta. 

band_photo_4.jpg

Senki nem tudhatja, mi az igazság, azonban a csapat új lemeze 12-én, pénteken a boltok polcaira került - a kiadvány a Sign Of The Dragonhead címet kapta. A címadó dalt, az Across The Sea és a Jomsborg című dalokat már hallhattuk-láthattuk a bandától, ízelítőként a lemezből. 

Alex Krull, a formáció másik alapítója nemrégiben interjút adott a Planetmosh-nak, amelyben főleg az új albumról esett szó.

leaveseyessignofthedragoncd_0.jpg

"Boldog vagyok, hogy Elina az énekesnőnk. Remek munkát végzett a stúdióban, és remekül működik a kémia közte és a csapat között. Enélkül nem is ment volna! Egyszerűen csodálatos volt, ahogyan Elina felénekelte az éneksávokat, tökéletesen illik a hangja a dalokhoz. Éppen ezt beszéltük nemrég a turnébuszban, hogy >>Igen, megcsináltuk!<<"

- mesélte a zenész, Elina pedig nevetve hozzátette:

"Olyan lovat kaptam, amin lovagolni is tudok!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6313575551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása