Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Elmarad a Leaves' Eyes koncertje - jövőre tartják meg a maradék bulikat

2024. március 18. - Jurancsik Eszter

leaves-eyes.jpeg

Alig néhány nap múlva, március 22-én boltokba kerül a Leaves' Eyes "Myths Of Fate" című vadonatúj albuma, amelyről kislemezként már hallhattuk a Forged By Fire, a Realm Of Dark Waves és a Who Wants to Live Forever című szerzeményeket.

Korábban mi is hírül adtuk, miszerint Elina Siirala és a fiúk március 14-én, Birminghamben elstartolt turnéjának magyarországi állomása is lesz, egészen pontosan április 4-én, a budapesti Analog Music Hallban adott volna koncertet a formáció a Metalite, a Northtale és a Catalyst Crime társaságában, ám a csapat közleményt adott ki, miszerint az ügynökségüknél váratlan szervezési problémák merültek fel, így a fellépéssorozat maradék állomásai változatlan helyszínekkel ugyan, de 2025-re lettek átütemezve, ám a már megvásárolt jegyek természetesen érvényesek maradnak. Jelen pillanatban úgy fest, hogy a budapesti koncert 2025. március 18-án kerül megrendezésre. 

Kedves rajongóink és barátaink, nagyon örülünk a Birminghamben megkezdett turné nagyszerű indulásának! Alig várjuk, hogy mindannyiótokkal találkozzunk a következő koncerteken!
Most kaptunk híreket a Heart of Music nevű booking ügynökségünktől a turné menetrendjének módosításával kapcsolatban, mivel váratlan nehézségek merültek fel bizonyos dátumokat illetően, így sajnos nem tudjuk a turnét a tervek szerint folytatni. Az ügynökségünk néhány dátumot 2025-re módosított, elnézést kérünk minden kellemetlenségért - a már megváltott jegyek természetesen érvényesek maradnak!
A támogatásotok a világot jelenti számunkra, és nagyra értékeljük megértéseteket!
Maradjatok erősek, találkozunk az úton - egy hét múlva megjelenik az új albumunk, a "Myths of Fate"!

- áll a csapat Facebookos posztjában.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1418356373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása