Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Arkona - V pogonie za beloj ten'yu

Elkészült a klip!

2018. január 05. - Jurancsik Eszter

Az orosz pagan metalosok Khram című stúdióalbuma január 19-én kerül az üzletek polcaira, valamint bejelentettek jó pár turnédátumot is. Masha Scream és a srácok nemrégiben jelezték, hogy készülőben van a korongról az első videó, amelyet a mai nappal elérhetővé is tettek - a V pogonie za beloj ten'yu című szerzemény tekinthető meg a Youtube-on.

A banda így mesélt a számról:

"A dal címe úgy értelmezhető, hogy 'A nem létező keresése', és a klipben is egy illúzió, egy nem látható valami keresése jelenik meg. Ez a valami ténylegesen nem létezik, de mi azért vakon keressük. A főszereplő egy arc nélküli sziluett, amely az emberiséget jelképezi, és ez a vizen járó sziluett az el nem érhető világítótoronyhoz akar eljutni a világ másik oldalán. Csalogatja az időről-időre felvillanó fény, végül azonban az életünket jelentő vízen magányosan és elveszetten lebeg - mindörökké."

57c82ac9-arkona-re-record-debut-album-new-edition-of-vozrozhdenie-due-in-november-image.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2513552573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása