Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Újabb koncertfelvétellel jelentkezett az Exit Eden

A Depeche Mode klasszikusát mutatták meg

2017. december 19. - Jurancsik Eszter

A négy lány - Amanda Somerville, Clémentine Delauney, Anna Brunner és Marina La Torraca- Rhapsodies In Black című albuma augusztus 4-én került a boltokba, a korongon pedig popszámok metálosított verziói hallhatók. 

exiteden2.jpg

Szeptember 22-én, Hamburgban adott koncertet a formáció, ahol bemutatták az album dalait -több élőfelvételes videó után pedig itt az újabb csemege, amely nem más, mint a Depeche Mode 1986-os Question Of Time című klasszikusa. 

A lányok tervei között szerepel egy újabb korong felvétele is, mindeközben Mariana a Phantom Elite-tel turnézik, Clémentine a Visions of Atlantis-szel készít új lemezt, Amanda pedig boldogan várja ikreit, akiknek édesapja Sander Gommans, aki korábban Floor Jansen Nightwish-énekesnő párja volt. 

Íme, a felvétel:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr913511863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása