Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Tarja - O Tannenbaum

Új kisfilmmel jelentkezett az énekesnő.

2017. november 17. - Sarok Bettina

img_0055964.jpg

A mai napon került a lemezboltok polcaira a finn énekesnő vadonatúj nagylemeze, ami valójában egy karácsonyi korong, és ami a From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas) elnevezést kapta. A lemez felvezetőjeként korábban már megismerkedhettünk az O Come, O Come, Emmanuel című számmal, mely nótához kisfilm is készült, továbbá ez volt az énekesnő első kislemeze is egyben. Nem sokkal később, újabb kislemez látott napvilágot az O Tannenbaum című szám képében, mely felvétel különlegessége mindösszesen annyi, hogy Tarja németül énekelte fel a dalt, és nem mellesleg számos emléket idézett fel benne.

Mint azt már említettük, karácsonyi lemeze a mai napon indult hódító útjára, ennek fényében pedig néhány perce az earMUSIC gondozásában megérkezett a már fent is említett dalhoz készült kisfilm, ami szinte azonnal elnyerte a nagyérdemű tetszését. További érdekesség az album kapcsán, hogy a Nightwish eredeti énekesnője, azonos néven egy negyven oldalas novellát is a boltok polcaira küldött, ami a kiadványhoz hasonlóan ma lett hivatalosan is beszerezhető. Íme a videoklip!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2913293765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása