Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új pólókkal kedveskedik rajongóinak a Nightwish

Az együttes webshopjából vásárolhatók meg a ruhadarabok

2017. november 15. - Jurancsik Eszter

Sorra jelenti be jövő évben induló turnéjának állomásait a finn/holland zenekar, és bár egyelőre magyarországi koncertről nem érkezett információ, több európai országba is ellátogat 2018-ban a csapat a tavaszi, Észak-Amerikába tervezett fellépéssorozatot követően.

960x384_nightwish_tallink.jpg

A zenekar legutóbbi stúdióalbuma, az Endless Forms Most Beautiful után tavaly a Vehicle Of Spirit elnevezésű DVD-vel lepte meg a nagyérdeműt, most pedig újabb cuccokkal kedveskednek rajongóiknak. A csapat ugyanis mindegyik stúdióalbumához egyedi pólót tervezett, amely az adott kiadvány borítóját, szimbólumát ábrázolja - itt tudjuk megrendelni a ruhadarabokat.

Az idei évet sem töltötte üresjáratban a banda, hiszen Tuomas zenészkollégájával, Troy-jal és feleségével, Johanna Kurkelával létrehozta az Auri nevű projektet, amellyel már az első album felvételeit is befejezték. Floor Jansen énekesnő márciusban hozta világra a Sabaton-ütős Hannes Van Dahl-lal közös kislányát, Freját, Emppu a Brother Firetribe-bal még hazánkba is ellátogatott, Marco pedig a Delain társaságában járta Európát. 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4013278707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása