Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Bejelentéssel készül Sharon den Adel

Hamarosan hírek a banda weblapján

2017. november 03. - Jurancsik Eszter

Hollandia egyik legnépszerűbb metálzenekarának háza táján hosszú hónapok óta csend honol. A tavalyi Black X-mas elnevezésű koncert óta nem sokat lehetett hallani a banda felől. Májusban a frontasszony, Sharon den Adel Armin van Buurennel állt egy színpadon két buli erejéig, majd a csehországi Metalfesten Tarjával láthattuk-hallhattuk énekelni, ám azóta többnyire csak régebbi számaik klipjét posztolgatja a csapat és semmi hír arról, hogy készülőben van-e új album vagy várható-e újabb turné.

within-temptation-2014-by-photographer-arjan-kremer-7-inch-_-300-dpi.jpg

A mai napon a zenekar hivatalos weboldalát és Facebookos oldalát titokzatos üzenettel látta el:

stst.jpg

Ezt a képet állította be az együttes profil-és borítóképként, weboldalukon ugyanez a felirat látható. 

Rengeteg rajongó kétségbeesett a rövid és némileg baljós színezetű üzenet miatt, megindultak a találgatások arról, hogy Sharon elhagyja a csapatot vagy a formáció feloszlik. Akad, aki szerint az énekesnő ismét gyermeket vár, valaki szerint pedig szólókarrierbe kíván kezdeni, de vannak spekulációk betegségről és családi okokról is. 

Sharon Facebookos profilján néhány nappal ezelőtt titokzatos, sejtelmes posztokat osztott meg, úgy tűnt, mintha dalszövegek lennének, de ezt sem ő, sem az együttes nem erősítette meg.

Egyelőre nem tudni, milyen bejelentéssel áll elő Sharon, de ahogy kiderül, beszámolunk róla.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7913165062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása