Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Xandria: új énekesnővel koncerteznek

Mégsem tud a csapattal tartani Dianne

2017. szeptember 12. - Jurancsik Eszter

Többször írtunk arról, hogy a német csapat frontasszonya, Dianne van Giersbergen júliusban lebetegedett, emiatt jó pár koncertet törölni kellett. Nemrégiben adtunk hírt arról, miszerint a holland születésű dalospacsirta jobban van, ám a mai napon ismét szomorú hírt közölt a csapat hivatalos Facebook-oldalán, amelyben arról tájékoztatták a rajongókat, hogy Dianne mégsem gyógyult meg teljesen. Azonban továbbra sem árulták el, milyen kór gyötri a 32 éves dalospacsirtát, de a poszt alatt megindultak a találgatások egy esetleges terhességről is. Precious Metal nevű oldalát viszont rendszeresen frissíti Dianne, így talán joggal reménykedhetünk, hogy nincs komoly gond az egészségével. 

xandriaband2016_638.jpg

A zenekar lemondta a közelgő, Moszkvába és Szentpétervárra lefixált bulikat is, egyúttal az Észak-Amerikába tervezett turné is le lett fújva, amelyet a kanadai Kobra And The Lotus-szal bonyolítottak volna le. 

 

A legénységet néhány kisebb volumenű koncerten a szintén szimfonikus metált játszó, német Aeverium énekesnője, Aeva Maurelle erősíti majd, azonban a hosszabb távú terveket illetően minden bizonytalanná vált. 

aeva.jpg

Aeva Maurelle, az Aeverium énekesnője - ő helyettesíti a beteg Dianne-t

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr212824720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása