Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Meggyógyult Dianne van Giersbergen

Instagramján jelentkezett be az énekesnő

2017. szeptember 01. - Jurancsik Eszter

Többször írtunk róla, miszerint a német Xandria énekesnője, Dianne van Giersergen egy meg nem nevezett betegség miatt július végén ágynak esett, emiatt pedig több fellépését kényszerült lemondani az együttes. 

dvg.jpg

A zenekar ugyan nem árulta el, milyen kór gyötörte a 32 éves holland származású dalos pacsirtát, ráadásul a frontasszony közösségi oldalain sem lehetett erre utaló bejegyzéseket olvasni. 

Ma azonban maga a szépséges Dianne törte meg a csendet: Instagram-profilján tett közzé egy fotót magáról, egyúttal azt is elárulta: nemsokára újabb ékszereket tölt fel Precious Metal nevet viselő oldalára, ahol az általa készített, varázslatos és egyedi termékekből lehet válogatni. 

 

A banda szeptember végén indul közös turnéra a kanadai Kobra And The Lotus-szal, ahol februárban megjelent lemezüket, a Theater Of Dimensions-t népszerűsítik majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1512796366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása