Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Tarja: nemsokára boltokban az új album!

Befejezte a lemez munkálatait az énekesnő

2017. augusztus 19. - Jurancsik Eszter

tarja_3.jpg

Tarja -aki tegnapelőtt ünnepelte 40. születésnapját- többször utalt arra, hogy új albumot készül a piacra dobni a tavalyi nagy sikerű, The Shadow Self után. Korábban mi is megírtuk, hogy a korong felvételeinek végére ért, legújabb Instagram-posztjában pedig arról is tájékoztatta a rajongókat, miszerint a keverés is befejeződött.

"Alig várom, hogy megmutathassam, min dolgoztam az elmúlt hónapokban!"

 

- írta a kép mellé a finn szépség, akiről igazán nem mondható el, hogy tétlenkedne: a The Shadow Shows elnevezésű turné is zajlik, ősszel Közép-és Dél-Amerikát is célba veszi az énekesnő. Nemrégiben egy kisebb orrműtéten is átesett Tarja, ám nem esztétikai okokból feküdt a sebészkés alá - elmondása szerint a bevatkozás lehetővé teszi majd azt, hogy nemcsak az éneklés és a beszéd, de a levegővétel is könnyebbé váljék számára.

Az új albumról hamarosan itt tudhatunk meg érdekességeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6312763392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása