Ismét összefogott Tarja és Sharon den Adel - új közös dal készül

2024. szeptember 06. 10:20 - Jurancsik Eszter

tarja-e-within-temptation-ezgif_com-webp-to-jpg-converter.jpg

A szimfonikus metal rajongók figyelmét nem kerülhette el az a rejtélyes poszt, amelyet mind Tarja Turunen, mind Sharon den Adel megosztott a közösségi média felületein. A két tehetséges énekesnő titokzatos üzenete arra enged következtetni, hogy hamarosan újra egyesíthetik hangjukat egy izgalmas duett erejéig.

Ez a lépés nem lenne előzmények nélküli: 2013-ban már hallhattuk őket együtt énekelni a Paradise (What About Us?) című dalban, amely a Within Temptation "Hydra" albumán kapott helyet. A közönség több alkalommal is tanúja lehetett élőben ennek a lenyűgöző együttműködésnek, és a rajongók jól tudják, hogy a két művésznő között szoros barátság szövődött az évek során.

Tarja még évekkel ezelőtt elárulta, hogy nagyon élvezte a Sharonnal való közös munkát, és nyitott lenne egy újabb közös projektre. Úgy tűnik, ez a vágy kölcsönös, és most valóra válhat sok rajongó álma.

Jelenleg Tarja új rocklemezén dolgozik, és nagy valószínűséggel – az "In The Raw" (2019) albumhoz hasonlóan – ezen a korongon is hallhatunk majd vendégművészeket. Ennek fényében szinte biztosra vehető, hogy az egyik vendég épp Sharon lesz.

Bár egyelőre hivatalos bejelentés nem történt, a két énekesnő sejtelmes posztjai alapján izgalmas időszak elé néznek a szimfonikus metal rajongói.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5518485859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása