Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Tarja: hamarosan újabb nagylemez!

Nem tétlenkedik Finnország hangja

2017. február 26. - Jurancsik Eszter

e734725b-a5f7-4c36-93a1-db9a6c5dd8cf_1.jpg

Korábban megírtuk, hogy a finn szépség új albumán dolgozik, ám arra nem tért ki Tarja, mikor is kerül boltokba az újdonság. Instagramján azonban elárulta, hogy a koncertezés mellett párhuzamosan gőzerővel írja a készülő korong dalait, amelyet a tervek szerint még az idei évben kezükben tarthatnak a rajongók. 

 

Working with my next project in paradise. In search for the darker side of the sun. #antigua #newalbum2017 #rest #moreinfosoon

Tarja Turunen (@tarjaofficial) által megosztott bejegyzés,

A The Shadow Self turnéja ugyan 2018-ban ér véget, de ez sem akadályozza meg a finn metálkirálynőt abban, hogy új anyaggal örvendeztesse meg a nagyérdeműt, egyúttal azt is elárulta: másokkal közös projektek és egyéb meglepetések is várhatók az idén, tehát tartsuk nyitva a szemünket. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9012296303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása