Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Szülinaposok: Floor Jansen és Ashley Costello

Boldog szülinapot!

2017. február 21. - Jurancsik Eszter

A mai napon két metálénekesnő is születésnapját ünnepli, a holland Floor Jansen és az amerikai Ashley Costello. 

image-6888769.jpg

Floor, aki ma 36 éves, nemsokára életet ad első, Hannes Van Dahl-lal közös babájának, várhatóan március első napjaiban érkezik a kis jövevény. A Nightwish 2017-ben szabadságolja magát, így az énekesnő a kicsivel lehet, Tuomas Holopainen, a zenekar agya pedig hozzálát a következő album dalainak megírásához. 

image.jpg

Ashley, aki a New Years Day frontlánya 2005 óta, szintén ma fújhatja el szülinapi tortáján a gyertyákat. A vokalista, aki ma tölti 32. életévét, tini kora óta énekesnőnek készült, miután édesanyjával és nővérével ellátogatott egy Alanis Morissette-koncertre. A fellépés annyira tetszett a kislány Ash-nek, hogy eldöntötte: ő is a színpadot választja. A zenekar legutóbbi lemeze Malevolence címmel, 2015-ben jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3712278683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása