Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

"Trish-t a testvéremként szerettem!" - megszólalt a Kittie énekesnője

Morgan Lander összetört csapattársa halála miatt

2017. február 17. - Jurancsik Eszter

Mi is beszámoltunk a szomorú hírről, miszerint a kanadai, csak lányokból álló nu metált játszó Kittie basszusgitárosa, Trish Doan elhunyt. A 31 éves zenész lány halálának okát nem hozták nyilvánosságra, ám kiderült, hogy korábban súlyos evési zavarai voltak, valamit közösségi oldalain rendszeresen hangot adott a depresszióval való küzdelméről. Ennek fényében nem meglepő, ha megindultak a találgatások, hogy a dél-koreai gyökerekkel rendelkező Trish öngyilkosságot követett el.

Most Morgan Lander, a Kittie énekesnője posztolta Instagramján érzéseit Trish-sel kapcsolatban:

kittie.jpg

Trish-t (jobbra) nővéreként szerette Morgan, a Kittie énekesnője

"Nehezen tudom szavakkal kifejezni, mit érzek most a legjobb barátom elvesztésével kapcsolatban. Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat. Ő sokkal több volt, mint aminek érezte magát. Trish-sel eltéphetetlen kötelék volt közöttünk az első perctől fogva. A testvéremként szerettem őt, szinte családtag volt..."

- írta a megrendült énekesnő a képmegosztó oldalon.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5712268580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása