Morgan Lander: "Úgy érzem, minden amit teszünk, győzelemre vezet"

2024. augusztus 21. 17:58 - Jurancsik Eszter

_welcometorockville_devilman_138_welcometorockville_kittie.jpg

Igen pozitívan fogadták a rajongók és a kritikusok a Kittie visszatérését. A csapat új albuma, a "Fire" június végén került boltokba, és rövid időn belül elnyerte a hallgatók tetszését. Nemrégiben az Artist Friendly With Joel Madden elnevezésű podcastben a zenekar énekese, Morgan Lander a visszatérést kísérő rajongói és médiavisszhangról mesélt.

„Most egy furcsa második fejezetben járunk, ahol minden, amit teszünk, győzelemnek tűnik. Ezek olyan győzelmek, amiket korábban el sem tudtunk volna képzelni a karrierünk bármely más szakaszában. Különös érzés látni, ahogy mindez valós időben történik és kibontakozik. Most, az eddigi tapasztalatainkkal és érettségünkkel, élvezzük és megéljük ezt az időszakot, miközben fejjel előre haladunk az ismeretlenbe. A dolgok egyszerűen a helyükre kerülnek.”

- vezette fel gondolatait Morgan, majd arra a kérdésre, hogy jól érzik-e magukat csapattársaival, így válaszolt:

„Igen, természetesen. Úgy gondolom, nem csinálnánk újra, ha nem lenne izgalmas, ha nem jelentene kihívást, vagy ha nem tartanánk fontosnak. Végső soron, ha valami izgalmas és szórakoztató, akkor ott akarunk lenni. Most a karrierünk azon pontján vagyunk, hogy ha valami nem hoz lázba minket, akkor nem akarunk részt venni benne. Szerintem ez egy csodálatos dolog... És úgy érzem, hogy minden eddigi tapasztalat hozzájárul ahhoz, ami most történik. Határozottan sokat tapasztaltunk, és most már veteránoknak érezzük magunkat.”

Morgan arról is beszélt, hogy a zenekar 2013-ban döntött a Kittie szüneteltetése mellett, miután közel két évtizedet töltöttek a pályán, hat stúdióalbumot kiadtak, és a banda felállásában is több változás ment végbe.

_jennfive_for_rocksound_kittie_sicknewworld_portrait_rocksounf.jpg

„Az utolsó néhány évben megtartott turnékon a dolgok fokozatosan kezdtek bizonytalanná válni. Pár évvel korábban kiadót váltottunk, és megjelentettük szerintem a két legjobb albumunkat, de még mindig egy furgonban turnéztunk, a gázsik egyre csökkentek, a közönség is megfogyatkozott. Ez nagyon megterhelő tud lenni mentálisan, amikor úgy érzed, hogy inkább kötelességből csinálod, mintsem mert valódi szeretettel."

Azonban a nehéz idők sem tudták kikezdeni a lányok barátságát.

"Mindannyian nagyszerű barátok voltunk és vagyunk. Nem volt semmilyen személyes konfliktus vagy hasonló. Egyszerűen csak kimerültünk, és szinte a vereség súlyát éreztük, mert sokat fektettünk a zenekarba, és keveset kaptunk vissza. Nem volt tudatos döntés a részünkről, egyszerűen kicsúszott a kezünkből minden. Nem ültünk le, hogy azt mondjuk, 'oszlassuk fel a zenekart'. Nem volt semmilyen hivatalos bejelentés. Csak elkezdtük a saját dolgainkat csinálni, mindenki megtalálta a maga útját."

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6418470927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása