Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Floor Jansen: "A pihenőnk afféle luxus..."

Friss interjú a Nightwish énekesnőjével

2017. február 15. - Jurancsik Eszter

Az első gyermekének hamarosan életet adó holland énekesnő a FaceCulture-nek adott interjújában mesélt arról, milyen érzések kísérték végig a Nightwish-hoz csatlakozásától egészen mostanáig. Mint arról többször szót ejtett Floor és a csapat "agya", Tuomas, a 2017-es évre szabadságot vesznek ki, hogy az énekesnő nyugodtan babázhasson, a billentyűs pedig az új lemez dalain dolgozhasson.

"Ahogy csatlakoztam a Nightwish-hoz, non-stop dolgoztam. Mellette ott volt a ReVamp, amely sajnos feloszlott, hiszen két csapatra elég nehéz időt fordítani. A Nightwish-ban közösen döntöttük el, hogy kihagyunk egy évet, hiszen a csapat gyakorlatilag 20 éve dolgozik folyamatosan. Most a családom lesz a legfontosabb, de utána megyünk tovább. Ez a pihenő afféle luxus, de nem tétlenkedünk alatta."

- mesélte a február végén 36. születésnapját ünneplő Floor, akinek babája várhatóan március elején fog megszületni.

16681975_1292986897448745_2761084939419844504_n.jpg

Kép: Instagram/Floor Jansen

Elárulta azt is, hogy a zenekar többi tagja is támogatta az egy éves pihenést, de egy érdekes dologról is szót ejtett: el tudja képzelni, hogy egykori bandájával, az After Foreverrel újra egy csapatot alkossanak:

"Körülbelül egy éve vettem fel velük újra a kapcsolatot és nem ellenkeztek. Elmondtam nekik, hogy 2017-ben nem dolgozunk a Nightwish-sal, lehet-e szó arról, hogy újra együtt csináljunk valamit? Azonban még nincsenek pontos határidők és elképzelések."

dw_vnqa1qqh.jpg

Elképzelhető, hogy az énekesnő régi csapata újra életre kel

Floor ismét megnyugtatta a Nightwish-rajongókat, hogy az együttes nem oszlik fel az ő babavárása és szülése után, sőt, 2018-ban egy nagyon különleges dologgal térnek majd vissza a színpadra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr10012262364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása