Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Xandria-interjú a Heavy Music HQ oldalon

Dianne van Giersbergen az új albumról és élményeiről mesélt

2017. február 04. - Jurancsik Eszter

A szimfonikus metálbanda legújabb albuma január 27-ével került boltokba, Theater Of Dimensions címmel, amelyet már nagyon vártak a formáció rajongói. A lemez jóval sokszínűbb és keményebb lett, mint elődje, a Sacrificium. De mégis milyen dolgok foglalkoztatták a holland énekesnőt, aki 2013-ban csatlakozott német zenésztársaihoz?

"Sokkal inkább megértem a hangszereken való játékot, mint a Sacrificium megjelenésének idején! De sokat tanultam arról is, hogy mennyi mindent kell megtenni ahhoz, hogy a rajongók tetszését elnyerjük. Sokat segített az a tény is, hogy az új lemezünket Joost van den Broek producerelte, ragyogó munkát végeztünk együtt!"

- kezdte a 31 éves énekesnő.

Kiderült az is, hogy Dianne az interneten keresztül küldte el éneksávjainak demóit, később pedig a stúdióban alakítgattak a felvételeken. Kényelmesnek tartotta ezt a megoldást és a többieknek sem volt kifogása ellene.

xandria_1.jpg

A fellépések kapcsán a dalospacsirta elmondta, nem tud választani, hogy eddig melyik koncert volt a legjobb, mert minden közönség nagyszerű, lelkesen fogadják őket, bármerre járnak. Ugyanígy volt névrokona, az Anneke van Giersbergen által vezetett The Gentle Storm december 17-én megtartott koncertjén, ahol Dianne meglepetésvendég volt.

A Xandria frontasszonya azonban nemcsak a zenében tehetséges; Precious Metal néven saját ékszerkollekciót hozott létre, amelynek oldala itt látható.

Rajongóik felé pedig Dianne egyetlen szót üzen: köszönet! 

"Nagyon hálásak vagyunk a lelkességért, a hűségért és az érdeklődésért!"

- zárta sorait az énekesnő.

A teljes interjú itt olvasható!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6812181922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása