Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Floor Jansen az egy éves szünetről mesélt

Az ausztrál Rock Pitnek nyilatkozott az énekesnő

2017. január 16. - Jurancsik Eszter

Sok Nightwish-rajongó kétségbeesett, miután kiderült, hogy az idei évet a csapat pihenéssel szeretné tölteni, rengetegen aggódni kezdtek, hogy ez egyben az együttes karrierjének végét is jelenti.

540000218.jpg

Floor Jansen, aki nemsokára életet ad első gyermekének, a Rock Pit nevű ausztrál rock-oldal kérdéseire válaszolt a témát illetően.

"Nem, nem lesz vége a zenekarnak! Micsoda drámázók!"

- kezdte nevetve a holland dalospacsirta.

"2016 baromi jó év volt. Az egyéves pihenő afféle luxusnak is tekinthető, de 2018-ban visszatérünk! Tartsátok nyitva a szemeteket!"

Floor korábban elmondta, hogy terhessége nem jelent gondot a bandának, illetve babájának megszületését követően nem hagyja el a fiúkat, és ők sem akarják meneszteni őt. 

502020712.jpg

Az interjúból kiderült az is, hogy Floor 13-14 évesen kezdett énekelni egy iskolai produkció keretén belül. Akkor döntötte el, hogy énekesnő lesz. Azt pedig tudjuk, hogy az After Foreverhez 1997-ben csatlakozott, alig 16 éves korában, első turnéjukat 1999-ben nyomták le, és azóta is imádja a színpadot. A közönség rendkívül lelkes és támogató volt az After Foreverrel, de a 2010-ben létrejött ReVamp-pel is. Ugyan a zenekar 2016-ban feloszlott, de barátokként váltak el a tagok; Floor egykori zenésztársai is a pályán maradnak. Jord Otto gitáros például az Anneke van Giersbergen által nemrégiben életre hívott együttesben, a VUUR-ban fog szerepelni.

A teljes interjút itt olvashatjátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr912130763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása