Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Sorronia: interjú Király Annával

Az énekesnő az elmaradt koncertről és a további tervekről mesélt

2017. január 05. - Jurancsik Eszter

Fémcsajok: Tavaly már másodszor léptetek fel a Nightwish előtt, de azelőtt is szerepeltetek nemzetközileg híres előadók előzenekaraként, pl. Tarja Turunen előtt. Hogyan  sikerült eljutni odáig és milyen a kapcsolatotok ezekkel a bandákkal?

Anna: Először is, nagyon szépen köszönöm az interjú lehetőséget!
A kérdésedre válaszolva, ezek a koncertek mind-mind más úton kerültek elénk. Tarjáékkal mi vettük fel a kapcsolatot még régebben. A Nightwish magyar koncertjére a szervezőtől kaptunk meghívást. Azt gondolom, hogy ezek a dolgok mind egymásra épültek, egyik sem jöhetett volna létre a másik nélkül. Az első turnénkat a Xandria előzenekaraként csináltuk és ez egy fantasztikus lehetőség volt számunkra az első albumunk (Words of Silence) megjelenését követően. Utána tudtunk erre támaszkodva tovább építkezni.
A Xandriával egyébként közeli baráti viszony alakult ki, nagyon szeretjük a srácokat, de szerencsére a Nightwish néhány tagjával is kialakult egy közelebbi viszony, jókat tudunk beszélgetni, amikor az alkalom úgy hozza. Személy szerint nagyon-nagyon hálás vagyok, hogy ezek a lehetőségek megadattak.

15203238_1160152744077075_4411913544305410175_n.jpg

Facebook/Sorronia

Fémcsajok: Tavaly decemberre egy nagyszabású bulival készültetek, ami sajnos elmaradt. Mi volt ennek az oka?

Anna: Sajnos olyan rajtunk kívül álló okokból maradt el a koncert, amik ellen nem tehettünk semmit. Szervezési problémák adódtak, a helyszín és a promoter között is voltak félreértések és végül nem sikerült megoldani a helyzetet. A koncert pótlása egyébként tervben van, de semmi biztosat nem tudok még mondani. 

Fémcsajok: Milyen hatással van ennek a bulinak az elmaradása a további karrieretekre?

Anna: Ezt jelenleg nehéz átlátni. Nem az igazat válaszolnám, ha azt mondanám, hogy könnyű hónapokon vagyunk/vagyok túl. Sokat emésztettem magam, aggódtam, próbáltam megoldani a megoldhatatlant. Mostanra megbékéltem a helyzettel, de még keresem a helyemet azt hiszem. 

Fémcsajok: Terveztetek egy háromszámos cd előzetest is megjelentetni erre az alkalomra, ez végül meg fog jelenni, vagy ez is elmarad?

Anna: A “Forsaken Tale” kislemez novemberben megjelent, elérhető a webshopunkban! (http://sorroniawebshop.bigcartel.com)

anna1.jpg

Facebook/Király Anna Official

Fémcsajok: Értesülésünk szerint nem csak a zenei pályán folytatsz tevékenységet, hanem van egyfajta táncos tevékenységed is. Pontosan mi ez és milyen terveid vannak evvel kapcsolatosan?

Anna: Ír táncolok a Barbara Dance Academy Tánciskolánál. Ez már egy régi szerelem, viszont egy időre sajnos abba kellett hagynom. Fél évvel ezelőtt azonban újrakezdtem és ez az egyik legjobb döntés volt, amit 2016-ban hoztam. Rendkívül fontos számomra a tánc, nagyon szeretem csinálni. Nemzetközi versenyekre is járok és hogy egy pici titkot is eláruljak, jelenleg egy izgalmas produkción is dolgozom Szénási Barbarával, a tánciskola vezetőjével! ;) Hamarosan több információ is napvilágot lát majd! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5112103517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása