Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Floor Jansen: "Izgalmas kihívás lesz egyszerre turnézni és gyermeket nevelni."

A Nightwish énekesnője már tervezi, hogyan hozza egyensúlyba a munkát és a családi életét

2016. november 27. - Jurancsik Eszter

A Nightwish 35 éves pacsirtájára fokozott figyelem irányul, amióta kiderült, hogy első gyermekét várja Hannes Van Dahl-tól, a Sabaton dobosától. Az immár félidős terhes Floor izgatottan mesélt érzéseiről:

"Bár nagyon izgulok és nem tudom még, hogy ez mikor múlik majd el, de abban biztos vagyok, hogy minden rendben lesz!"

- kezdte Floor.

tumblr_static_tumblr_static_57h3vrfawy88gww0gsc4kc8wg_640.jpg

"De mindenképpen élvezni fogom az anyaságot, azt, hogy szülő leszek. Csodálatos dolog egy gyermek, hagyni fogom, hogy kialakuljanak a dolgok."

Bandájáról is mesélt a holland szoprán énekesnő:

"Nagyon nehéz a Nightwish énekesnőjének lenni. De mindig mindent meg tudunk beszélni egymással. Néhány hónappal ezelőtt kezdtünk beszélgetni arról, hogy mi lesz 2017-ben? Szóba került a gyermek-téma is. Szerencsére a fiúk is úgy vélik, hogy össze lehet egyeztetni a két életterületet. Hannes támogatására biztosan számíthatok majd."

- mesélte boldogan Floor, majd így zárta sorait:

"Még egyszer megerősítem, hogy nem lépek ki a zenekarból. Szünetet tartunk, de ezt követően egy csomó klassz dolgot csinálunk majd!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6412004690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása