Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

2018-ban "visszavágóra készen" tér vissza a Nightwish

A Blabbermouthnak nyilatkozott Floor Jansen

2016. november 24. - Jurancsik Eszter

Mint ismeretes, a csapat 2017-re szabadságot vesz ki, hogy az Endless Forms Most Beautiful turné fáradalmait kipihenje, és Floor nyugodtan babázhasson - a kicsi jövő év elején fog világra jönni.

floorjansennightwishlivealpen_638.jpg

A holland szoprán énekesnő így mesélt a zenekar jövőbeli terveiről:

"Évek óta titokban készülünk valamire, egy különleges dologra, de ennél többet nem mondhatok. Úgymond "visszavágunk saját magunknak" az egy év kihagyásért, persze jó értelemben."

- mondta sokat sejtetően Floor, aki egy korábbi nyilatkozatában azt is megerősítette, hogy nem hagyja el a Nightwisht. Felröppentek olyan hírek ugyanis, miszerint az énekesnő kilép a formációból a szülést követően. 

"Mindössze csak szünetet tartunk, hiszen rengeteg fellépés és utazás áll mögöttünk, a gyermekem pedig jövőre megszületik. De utána minél hamarabb színpadra szeretnénk állni!"

- zárta sorait Floor, aki immár belépett terhessége félidejébe.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1111994660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása